ECHIPA GMS

mircea.opincariu@g-m-s.ro
Mobil: +40742277744
Fix: +40269211351

Mircea OPINCARIU

Este asociat fondator al firmei și director general. Absolvent al specializării Tehnologia Construcțiilor de Mașini a Universității Transilvania din Brașov în 1992, are o vastă experiență in domeniile: electrificarea căii ferate și traficului local, linii electrice aeriene de înaltă tensiune și stații de transformare.

Este responsabil de gestionarea și administrarea firmei, fiind implicat direct și în conducerea operativă a acesteia. Din 2018 coordonează și activitățile comerciale ale firmei RIBE în Europa de Est.

Vorbește germană, engleză și italiană, fiind de asemenea pasionat de muzică, alergare, schi și lectură.

adina.opincariu@g-m-s.ro
Mobil: +40744848688
Fix: +40269211351

Adina OPINCARIU

Absolventă a Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnice din Cluj în 1993 și a unui MBA în cadrul Universității din Sheffield, are o experiență de 25 de ani  în domeniul telecomunicațiilor.

Se ocupă de contabilitatea de gestiune a afacerii și îndeplinește și alte atribuții comerciale și organizatorice.

Este vorbitoare de engleză și franceză, iar în timpul liber joacă tenis, schiază, călătorește și citește.

claudiu.solea@g-m-s.ro
Mobil: +40746112642
Fix: +40269211351

Claudiu ȘOLEA

Absolvent al specializărilor Electromecanică (licență) și Aplicații Avansate în Inginerie Electrică (master) din cadrul Facultății de Inginierie din Sibiu, este în prezent doctorand al Universității Politehnica Timișoara în domeniul ingineriei electrice. De-a lungul anilor de studiu a efectuat și stagii de practică ERASMUS+ în cadrul firmelor germane RIBE si DRIESCHER.

Oferă suport tehnic în procesul de ofertare pentru domeniile: aparataj de comutație de medie tensiune (separatoare), linii electrice aeriene (cleme și armături, conductoare OPGW, studii de vibrații), stații de transformare (cleme și izolatoare suport).

Vorbește germană, engleză și chineză (HSK Level 1 – nivel începător). În timpul liber desfășoară activități de voluntariat pentru diferite cauze locale, face sport și citește